Havermout

Door
Vivian van Orsouw
|
november 16, 2021
|
Recepten

Havermout.

HAVERMOUT MET SPECULAASKRUIDEN

Niks lekkerder dan een warm ontbijt nu het steeds kouder wordt. Als variatie hebben we speculaaskruiden toegevoegd.

Ingrediënten (1 persoon)

¨ 200 ml halfvolle melk

¨ 40 gram havermout

¨ Snufje speculaas en/of koekkruiden

¨ ½ peer

¨ 20 gram amandelen

Bereiding:

1. Schil de peer en snijd deze in blokjes

2. Hak de amandelen fijn.

3. Kook de melk in een pannetje en voeg de havermout en kruiden toe en laat ongeveer 2 minuten zachtjes doorkoken.

4. Voeg de blokjes peer toe.

5. Doe het mengsels in een schaaltje en de strooi de amandelen eroverheen.

Tip: maak hem ook eens met appel in plaats van peer/ ook lekker met kaneel of vanille extract.

Eetsmakelijk!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]