De Pasen staat voor de deur en daar hoort een lekkere eiersalade bij. Het is heel makkelijk om deze zelf te maken en ook nog een stuk gezonder te maken. Met deze makkelijke eiersalade heb je met de Pasen wat lekkers op tafel staan maar toch in een gezonder jasje!

Ingrediënten
voor 2 – 3 personen

– 4 eieren

– 2 el 0% Griekse yoghurt

– 1 tl mosterd

– 1 tl fritessaus light

– flinke el fijngesneden bieslook

– peper en zout

Bereiding
1. Kook de eieren voor 8 minuten en laat ze schrikken onder een koude kraan. Laat de eieren afkoelen

2. Snijd de bieslook fijn

3.  Pel de eieren, doe ze in een kom en prak ze met een vork fijn

4. Doe vervolgens de Griekse yoghurt, mosterd, fritessaus light en bieslook erbij en breng op smaak met peper en zout

5. Serveer de eiersalade op een volkorenbroodje met een handje sla

Eet smakelijk!