VIVIAN VAN ORSOUW, AANGENAAM!

Mijn naam is Vivian van Orsouw, in 2014 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn opleiding heb ik mij breed ontwikkeld in verschillende richtingen, zo heb ik onderzoek gedaan bij Nutricia Research, stage gelopen in het ziekenhuis en een minor richting productontwikkeling en marketing gedaan.

Na mijn opleiding ben ik gestart als diëtiste in de eerste lijn. Het ondernemen sprak mijn erg aan en zo heb ik besloten om in 2016 mijn eigen praktijk te openen in Veldhoven en Eindhoven. Dit werk heb ik lange tijd gecombineerd met het werk als diëtiste in verschillende ziekenhuizen.

Vanaf najaar 2018 ben ik alleen nog werkzaam in mijn eigen praktijk op de locaties Veldhoven, Eindhoven en Vessem.

 


Om de kwaliteit en kennis van mijn beroep als diëtist te waarborgen volg ik regelmatig bijscholingen in de vorm van cursussen, congressen en post HBO opleidingen. Hierdoor ben ik een kwaliteitsgeregistreerd diëtist.

 


 

Cursussen en Post-HBO scholingen

 • Maart 2021 | Symposium Zwangerschap & Voeding
 • Maart 2021 | Congres Anorexia
 • April 2020 | Herstel van COVID-19
 • Najaar 2019 | Post HBO | Kindervoeding en Kinderdiëtetiek
 • Okt 2018 | Post-HBO | COPD
 • Mrt 2018 | Nationaal Obesitas Congres
 • Okt 2017 | Motivational interviewing | Interne opleiding Catharina Ziekenhuis
 • Sep 2017 | IFSO congres in Londen.
 • Jun 2017 | (Par)entrale voeding | Focus op voeding
 • Okt 2016 | Cursus voedingstoestand en diagnostiek | Focus op voeding
 • Sep 2016 | Cursus het belang van spiermassa bij ondervoeding | Focus op voeding
 • Apr 2016 | Coeliakie | Coeliakie vereniging
 • Najaar 2015 | Post HBO | Opleiding Diabetes
 • Najaar 2014 | Post HBO | Opleiding Sportdiëtetiek
 • Nov 2014 | Post HBO | Opleiding Bariatrische chirurgie en voeding
 • Nov 2014 | FODMAP dieet
Heeft u een vraag over voeding? Stel hem dan gerust via het contactformulier!
Open chat
1
Hulp nodig?
Heey ik ben Vivian van Orsouw, kunnen wij je helpen met deze Diëtiste Vivian van Orsouw pagina ?